vineri, 27 aprilie 2012

Dans de zile mari!

Bine v-am regasit!
Azi va propun sa ne testam tonusul!

Mirii din videoclipul urmator sunt geniali! Eu ii admir si recunosc ca sunt putin geloasa pe primul lor dans...

Pe voi va tin picioarele?



Pe mine stiu sigur ca nu m-ar tine mai mult de un minut pe o muzica atat de antrenanta, dar macar as incerca acest dans ca si cafea de dimineata :))

vineri, 13 aprilie 2012

PASTE FERICIT!

Dragele mele, va doresc ca Sfintele Pasti sa va aduca liniste in suflet, bucurii si multa sanatate!
Va pup!

miercuri, 11 aprilie 2012

Marturii in stil retro

Intr-un articol trecut am vorbit despre cat de interesant ar putea fi sa avem o nunta retro!
Eu ma intorc constant la aceasta idee poate pentru ca misterul strazilor din centrele vechi ale marilor orase ma cucereste, trasurile de alta data sunt parca o dorinta ascunsa a mea ( si nu numai :)... ), feminitatea rochiilor din dantela purtate...eh sunt un pic fantezista, si totusi... o nunta in stil retro ar fi o surpriza pentru invitati si totodata o reusita!
Azi m-am gandit ce marturii ar putea fi oferite atunci cand tema nuntii este.. retro :D

O brosa pentru doamne cred ca ar fi foarte apreciata. Ce ziceti?



Si barbatii merita ceva special .... de facut evident :P Cum mereu deschiderea sticlelor de vin cade in atributiile dragilor nostri parteneri, un tirbuson este mai mult decat binevenit !

marturie nunta, marturii, retro, barbati, tirbuson, sticla de vin





marți, 10 aprilie 2012

Cadouri pentru Paste!

Zilele acestea se desfasoara la Sala Dalles Targul cadourilor de Paste, si ma gandeam ca este o ocazie buna sa achizitionam cadouri pentru cei dragi. Vom gasi la acest targ tot felul de minunatii, dar ceva original au fetele de la AM Design Group, care vin in intampinarea noastra cu aranjamente inedite pentru Paste. 

Aici  http://www.amdesigngroup.ro/creatiile-noastre  puteti vedea cateva din creatiile lor.

Spor la cumparaturi sa aveti!

miercuri, 4 aprilie 2012

Text invitatie

In curand trebuie sa avem si noi textul gsta pentru invitatii. Mai avem 6 luni pana la nunta (chiar 5 luni si...18 zile daca am calculat bine) si o luna pana cand trimitem textul catre firma contractata. Ca orice mireasa serioasa, caut si eu texte de invitatii pe google... Si nu ma pot abtine sa nu va destainui ce texte interesante si funny am gasit. Nu zic ca le recomand, ci doar va invit sa va amuzati alaturi de mine :D

EL: ma gandesc… oare o sa-mi mai pot lasa sosetele aruncate… (nu prea cred); 
EA: stiu eu…oare o sa ma mai placa atunci cand o sa-mi fac o masca hidratanta si o sa alung cearcanele cu doua felii de castravete… (mm…);
 EL: si… probabil… nici nu as putea sa mai beau o bere fara sa ma intrebe “a cata e?”… (mai mult ca sigur…); 
EA: ca sa nu mai zic… probabil ca va vrea sa-i calc, sa-i gatesc … (brr…); 
EL: si totusi… imi plac sporturile extreme… poate, casatoria este un fel de bungee jumping: te arunci inconstient si descoperi senzatii tari … 
EA: pana la urma… sa ma placa asa cum sunt…. nu m-as vedea nicicum o “bubulina”…. locul meu este pe o plaja insorita… 
EL: vezi sa nu te arzi! 
EA: poate o te las singur in fata altarului – asta da sport extrem!


Destinat exclusiv celor care sunt într-o formă fizică de zile mari!  
Sâmbătă,....., se lasă cu mare petrecere mare! ..... si ..... se căsătoresc! Acestea fiind spuse, vă asteptăm împreună cu părintii: ..... si ..... si ..... si ..... si nasii!!!

Cred ca barbatii care poarta cercei in urechi sunt mai bine pregatiti pentru casatorie. Au experimentat deja durerea si stiu ce inseamna sa cumpere bijuterii. (Rita Rudner)

Pe urmatorul blog am gasit o invitatie originala!
http://inozza.blogspot.com/2010/05/altfel-de-invitatii-la-nunta.html

Daca aveti idei, sesizari si completari va astept sa le impartasiti cu noi ! ;;)

luni, 2 aprilie 2012

Andreea a participat la concursul "Fii superba cu Despotiko!" si a castigat un superb colier!

"Multumesc Despotiko pentru acest colier minunat! De cum l-am primit , m-am indragostit iremediabil de el.! Pe langa faptul ca acest colier este finut si elegant , a fost ambalat intr-o cutie superba. Felicitari Despotiko si www.secretedenunta.blogspot.com pentru concursul pe care l-ati desfasurat ! Acum ma simt muult mai frumoasa , datorita d-voastra ! Cu siguranta va voi recomanda si pe blogul meu http://gargarita-make-up.blogspot.com/ pentru bijuteriile deosebite pe care le creati si pentru profesionalismul de care dati dovada . O primavara frumoasa va doresc !" (Andreea Bratianu)

 Multumim Andreea pentru participarea la concursul organizat de Despotiko pe blogul nostru! Ne bucuram ca iti place colierul castigat si speram sa iti aduca nume clipe frumoase!