joi, 26 iulie 2012

Emotiile isi fac de cap

Nu mai sunt decat 58 de zile pana la nunta si deja simt cum imi iese inima din piept in fiecare seara, in fiecare dimineata si .. ce sa mai zic de cursul zilei?!
Dupa cum ziceam in post-ul trecut, am fost la o proba de make-up, insa nu am fost pe deplin multumita. Sa zicem ca mi-am dat seama ca vreau ceva mai mult. Asadar, am facut o programare la salonul Le Boudoir si sper sa fie alegerea cea mai buna!  Dar tot ma gandesc la acest aspect in fiecare zi. Asa li se intampla tuturor mireselor? Sau sunt eu prea emotiva?!Hm..

Azi vin cu un sfat pentru acei tineri viitori casatoriti care inca nu s-au hotarat pentru cate invitatii sa faca comanda. Noi am facut comanda de 70... si deja ne gandim sa mai facem comanda de cateva, doar vreo 20.  Deci asa cum suntem sfatuiti sa ne luam marja la numarul de invitati prezenti, asa ar trebui sa gandim si atunci cand dam comanda de invitatii pentru nunta, sau de ce nu, pentru botez. :)

joi, 12 iulie 2012

Planuri, planuri si iar planuri

Dragele mele,
A trecut ceva timp de la ultima mea postare, dar nu am dat inapoi :) ! Nu fac decat sa organizez nunta ! Dragut, nu-i asa?
Am multe de povestit! Am fost la cateva nunti de vis in acest timp, am petrecut ca in povesti cu prietenii nostri, si urmeaza petrecerea noastra. Si ce de emotii simt ca se aduna....

Well, treburile serioase au inceput sa se adune.
De azi mai sunt 72 de zile pana la nunta si iata ce am facut pana acum:
- am facut o proba de coafura deocamdata, insa nu m-a convins.
- urmeaza o proba de make-up programata pentru maine ( mor de curiozitate sa vad ce iese!)
- invitatiile sunt gata, si am inceput sa ne intalnim cu prietenii si familiile pentru a lansa prounerile la marele eveniment ;)
-  am vizitat din nou restaurantul si am aflat ca in ziua nuntii noastre terasa nu va fi ocupata, ceea ce m-a bucurat enorm!
- am obtinut datele de contact ale firmei de aranjamente si urmeaza sa sun sa vedem ce ne ofera(o parte din aranjamentele salonului sunt incluse in pretul meniului)
-  am stabilit cu doamna Carmen, reprezentanta firmei Despotiko,ca bijuteriile pentru rochia de mireasa vor fi handmade si vor fi ceva unicat; nu pot sa nu mentionez ca ne-am intalnit la ultimul targ de nunti de la Romexpo si mi-am achizitionat niste cercei superbi, pe care i-am purtat cu mare placere la toate nuntile la care am fost lunile acestea. Evident ca au facut impresie!
- am semnat contractul cu o echipa de foto-video, am dat avans si ne asteptam ca pozele fie super!

Ce mai avem de facut?
Hmmm...lasand emotiile la o parte...
- VOAL! Imi trebuie voal! Ii multumesc acum dragei mele prietene Ioana care a fost draguta si mi-a oferit voalul la nunta ei. Astfel m-am jucat cu el de dimineata in toate felurile, incercand sa imi dau seama ce ma avantajeaza.  Si bineinteles ca ii multumesc nasei mele ca m-a probat cu voalul ei, lung si frumos, direct pe cocul de proba. Pentru mine a fost important sa isi dea cu parerea despre cum mi-ar sta mai bine voalul. Asa ca imediat dupa proba de coafura am facut o vizita nasilor sa ma sfatuiasca :)
- Pantofi... nu sunt hotarata deloc, dar urmeaza sa colind magazinele sa vad ce gasesc. Una din variante este sa ii fac pe comanda la firma Veronesse. Se pricep, asa ca as merge pe mana lor. De aceea poate inca nu am intrat in panica
- Vestimentatia pentru cununia civila? Incerc sa fiu optimista si sa sper sa am suficient timp sa ma hotarasc. Nu incerc sa fiu egoista si sa nu ma refer la dragul meu viitor sot, dar el ... well, a lasat pe ultima luna achizitionarea costumelor, camasilor, pantofilor... Deci va fi inspiratie de moment :d, nimic planificat!
- Buchetele, lumanarile...le lasam pe ultima luna cred.

Sigur sunt si lucruri pe care le-am uitat a mentiona, dar voi reveni cu detalii picante si proaspete;)
Va puuup si astept sa ma sfatuiti ce altceva ar mai trebui sa pun pe lista!