marți, 31 mai 2016

5 trucuri rapide de înfrumusetare



Esti pe ultima suta de metri cu pregatirile si nu stii cum si ce sa faci in scurtul timp ramas pentru a fi intr-o forma de invidiat?
Probabil ca nu iti doresti nici - faci gaura in buget, de aceea azi mi-am propus sa iti prezint cateva trucuri rapide si ieftine care te vor ajuta sa capeti incredere in tine si cu care sigur nu vei da gres!


1 - tratamentul facial - poate esti deja obisnuita cu tratamentele faciale si stii foarte bine ce ti se potriveste, insa cu maxim doua saptamani inainte de ziua cea mare nu se recomanda un tratament profund.

 Poti opta insa pentru un masaj facial care sa iti relaxeze muschii si sa iti ofere fermitate, sau masti de hidratare pentru mai multa luminozitate.
 Pentru a evita efectele adverse ale unui tratament nou, incearca sa mergi pe variante deja testate. Cand timpul este limitat si tratamentele faciale acasa ti se par mai la indemana, opteaza pentru masti naturale specifice tenului tau, fa-ti masaj in fiecare seara cu o crema hidratanta sau pur si simplu cu un gel exfoliant de fata. Tenul tau va capata un aspect mult mai neted si sanatos!
 Un alt sfat primit de la specialisti este renuntarea la produsele de infrumusetare folosite in fiecare zi, si aplicarea prin masaj a uleiului de cocos.
 Sunt indicate și pliculețele de ceai pentru tratarea cearcanelor, asa ca foloseste-le cu încredere!

2 - electrostimularea - cu efecte vizibile imediat, promite sa topeasca grasimea de pe anumite zone, insa nu te grabi cu sperantele! Este foarte recomandata, insa nu te gandi ca vei avea parte de minuni dupa cateva sedinte!


Insa, pentru o rochie mulata, sedintele de Fast Slim te pot ajuta sa scazi in cm rapid si sa iti tonifice abdomenul si fesele intr-un timp relativ scurt. Incearca-le cu incredere inainte de un eveniment.
 Atentie insa, pentru rezultate vizibile va fi nevoie de cel putin 3 sedinte, asa ca fa-ti ordine in program, si incearca sa ajungi la salon cat mai repede! Pentru o organizare cat mai buna iti mai percizez ca o sedinta de Fast Slim dureaza 15 minute
si sigur se va lasa cu febra musculara! Dar ce mai conteaza atunci cand vezi celulita mai putina si muschi mai fermi?!

3 - albirea dintilor acasa - cateva retete sigure de albire cu ingrediente din bucatarie:

- sare + bicarbonat de sodiu - amestecate si aplicate prin periaj cu o periuta de dinti moale.

- capsuni + bicarbonat de sodiu - se aplica prin periaj

- o lingura de ulei de masline extravirgin + lingurita de otet de mere - amestecate și aplicate prin periaj ușor

Nu trebuie sa abuzam de aceste retete pentru ca nu vrem sa ne distrugem smaltul, insa le poti incerca pe toate pe parcursul a 2 saptamani si vei vedea rezulatate minunate! Gandind in mod practic, banii pe care i-ai fi dat la stomatolog ii poti investi acum in electrostimularea de care va vorbeam mai sus.


4 - inlocuieste cafeaua cu ceai verde sau negru. In prima zi este posibil sa te simti un pic mai slabita, dar apoi te vei simti mai... usoara! Vei avea mintea mai limpede si tenul mai luminos! Dacă folosești pliculețe de ceai verde, nu uita sa le aplici și pe zona cearcanelor!


5 - imbina ceaiul cu multe fructe si legume si vei remarca si o scadere in greutate! Merele, perele, fructele de padure, pepenele, ananasul, grapefruit-ul reprezinta asii din maneca!




Nu va fie frica sa mușcați din mere! Și ele ajută la albirea dinților!

Sper ca toate aceste sfaturi rapide de înfrumusetare sa va fie de folos!



2 comentarii:

  1. Foarte bun articolul. Multumim pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si sa nu uitam de machiaj. Va puteti inspira de pe: http://www.alizera.ro/cum-sa-alegi-coafura-in-functie-de-fizionomia-fetei/

    Spor la evenimente!

    RăspundețiȘtergere