sâmbătă, 20 august 2016

Teama ca nu vei scapa de cele cateva kg in plus si nu vei reusi sa arati de milioane

Toate miresele isi doresc sa fie in cea mai buna forma la nunta lor. Este de inteles! Vei fi regina petrecerii! Vei dansa, te vei simti bine, vei zambi si vei fi atat de fericita! Visezi de mica la aceasta zi si poate nici nu iti vine sa crezi cat de aproape e! Si chiar ti se intampla! Da, nimic nu e intamplator,  iar tu meriti sa radiezi de bucurie, de iubire, de implinire!

Inteleg, o mica umbra de disconfort este asupra ta in acest moment, si poate nu reusesti sa identifici ce e de facut.

Permite-mi sa te intreb:

  • cat timp mai ai la dispozitie sa faci ceva in privinta aspectului tau fizic, astfel incat sa fii multumita de felul cum arati?
  • crezi ca acest timp iti este suficient sa actionezi? 
  • ce te deranjeaza de fapt mai mult: greutatea sau felul cum sunt pozitionate kilogramele?
  • ai respectat pana acum un plan alimentar optim pentru tine?
  • ce ti-ar placea sa evidentiezi cu rochia de mireasa? decolteul sau poate mijlocul tau? 
  • crezi ca te retine ceva in a gasi un plan de atac?
  • crezi ca un stilist sau o prietena priceputa in ale modei te-ar ajuta sa identifici modelul de rochie care te-ar avantaja cel mai bine?
  • ce anume te motiveaza cel mai mult sa arati de milioane la nunta ta?



Probabil ca deja esti constienta de plusurile si minusurile unei diete rapide, probabil te-ai gandit daca un nutritionist te poate ajuta, la sala deja mergi sau ti-ai propus sa incepi cat de curand. Eu cred ca tu te-ai gandit deja la ce solutii ai putea aborda, iar eu nu am ce sa zic in plus fata de cautarile tale pentru a pierde in greutate si de a-ti modelul corpul.

Iata insa ce pot sa zic:

  1. esti o femeie puternica si care stie ce vrea! Stii ca indiferent de timpul pe care il ai la dispozitie pana la prima proba a rochiei sau pana la nunta vei actiona in mod precaut si cu bagare de seama astfel incat iti mentii stima de sine sus. Ai nevoie de energie pentru organizarea marelui eveniment, asa ca sigur nu iti doresti sa fii molesita fix acum. Din contra! Stii din ce sa iti iei energia ( din iubire, bineinteles) si cum sa iti construiesti programul pentru a-ti atinge targhetul.
  2. daca te deranjeaza cum sunt pozitionate kilogramele, hai sa gasim impreuna o solutie! Mizeaza pe ce vrei sa scoti in evidenta si opteaza pentru rochii cu un croi care sa mascheze zonele de care te simti nesigura. Rochiile in A vor masca picioarele, manecile la o rochie de mireasa vor ascunde bratele, o rochie tip printesa si cu talie inalta va masca un abdomen proeminent. Este important sa probezi mai multe modele de rochii pentru a-ti face o idee despre ce te avantajeaza si materialele care iti vin cel mai bine. Apeleaza cu incredere la prietenele tale. Roaga-le sa fie sincere si rabdatoare pana te hotarasti. 
  3. daca totusi te simti foarte stresata de faptul ca nu vei putea slabi, incearca sa alegi acel model de rochie care ti se potriveste acum. In functie de magazinul de unde iti achizitionezi rochia, poti vedea care este termenul limita in care trebuie sa te incadrezi cu plata acesteia. La acel moment vei stii ce marime sa alegi!
  4. alegerea unui numar mai mic, in speranta ca vei reusi sa tii o dieta rapida nu este cea mai buna varianta. Cine vrea o bridezilla prin apropiere? - iar tu cu singurantanu vrei sa devii una din cauza nervilor si stresului dietei in cauza.
  5. cu cat identifici mai repede care sunt problemele de alimentatie pe care le ai, cu atat le vei putea infrunta mai repede! Te provoc sa te gandesti cand simti ca mananci mai mult decat ar trebui. Crezi ca ai putea inlocui acele extra calorii cu mai multa apa, ceai... cafea?! Ai obiceiul de a manca seara?Da, da! Stiu la ce te gandesti acum! Dar iti garantez ca doar prima saptamana este grea! Si in plus, doar nu gustarile de la 10:00 seara iti vor sta in cale sa iti atingi scopul...Ce ai putea face totusi sa scapi de foamea tarzie? O baie fierbinte, un blog/site despre nunta ta, o prietena careia sa ii impartasesti telefonic ce ai mai facut nou sau un partener fierbinte!

Cea din urma varianta stii doar ca te ajuta sa arzi caloriile in mod ametitor!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu