duminică, 28 mai 2017

Invitatii pe lemn

" Fericirea o gasesti atunci cand faci ceea ce iti place. Atunci cand pui suflet si daruire in ceea ce faci,rezultatul este unul deosebit." - Andreea, brandul Le Ador


Le Ador este un brand local, devotat crearii unor invitatii de nunta unice si personalizate - invitatiile pe lemn. Inspiratia vine din natura, iar materialele  alese reflecta aerul usor sofisticat ale acestor modele. Stiati ca se foloseste mai putin lemn, energie si resurse pentru a face o invitatie pe lemn decat una pe carton?

Invitatiile pe lemn au acel factor WOW. Atunci cand invitatii deschid plicul, sunt surprinsi intr-un mod foarte placut!"Aceste invitatii sunt biodegradabile si reciclabile! Insa noua ce place sa credem ca invitatiile in care noi am pus mult suflet vor fi pastrate. Nu-i asa?! In ajutor ne sar si esentele placute utilizate in procedurea lor.

"Pentru a face invitatiile folosim mai multe esente de lemn: balsa, mahon, tei, iar acestea se pot personaliza in functie de dorintele mirilor."

Invitatiile pe lemn sunt speciale, iar designul poate fi facut prin colaborare cu Andreea (se spune ca este o persoana foarte rabdatoare). Scrie-ti povestea de dragoste cu stil! Pe Andreea o puteti gasi pe facebook sau pe site-ul Le Ador.
2 comentarii:

  1. Foarte frumos! Vreau sa zic ca asa vreau sa fie si invitatile mele de nunta <3. Apropo daca cineva are nevoie de oferta permisibila filmari nunti si botezuri nu ezitati sa apelati la http://madvideo.ro/ vreau sa zic ca la nunta fratelui meu au filmat ei, ce au putut sa exprime iti face pielea gaina. Recomand cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere